Udenfor referat

På skolebestyrelsesmødet den 18. april var der en kort orientering fra elevrådene. De små havde talt om deres teater/musical/cirkus-uge, som de alle havde været rigtig glade for. De store forbereder ”Prom”, som er et nyt tiltag fra elevrådet i udskolingen. Det løber af stablen torsdag i denne uge med rød løber, spisning, musik og dans. Vi gennemgik og diskuterede Rønbækskolens antimobnings-handleplan, samt en revideret trivselsplan. Der var input fra forældreperspektiv, som vil blive skrevet ind. Senere vil planerne kunne findes på skolens hjemmeside. Endelig talte vi om en ny forsøgsordning, hvor konfirmationsforberedelse ligger som en del af den understøttende undervisning i skoletiden. Ordningen ligger meget tæt på den nuværende ordning, så skolebestyrelsen godkendte deltagelse i forsøgsordningen.

Nyhed billede
    Rikke Harboe Jensen den 25-04-2016
    Skolebiblioteket er lukket i næste uge, da vi skal overgå til nyt udlånssystem.
    Der kan lånes bøger i denne uge - og igen i uge 19.

mvh
    Skolebiblioteket
  • Richard Skovby den 15-04-2016

Skolebestyrelsen inviterer alle til årsmødet 10. maj, hvor der er musikalske indslag, korte oplæg om mad, underholdning, en kort beretning, valg og en chance for at spørge ind til skolens skrantende økonomi. Mødet foregår på Musiktorvet.

Læs mere i folderen:

• 10-05-2016