Uden for referat, sidste nyt fra skolebestyrelsen

Lige nu sidder du og læser en nyskabelse. Et kort nyhedsbrev fra skolebestyrelsen. Efter hvert møde i skolebestyrelsen bliver der skrevet et referat, som mange aldrig læser. Derfor forsøger vi os nu med nyhedsbrevet, Uden for referat, for at sætte fokus på noget af det, vi snakker om i bestyrelsen. Håber du har lyst til at læse med.

Nyhed billede
Skolebestyrelsen havde inviteret to af de nye lærere på skolen: Hanne Jellesmark og Lotte Haubjerg. Vi fik at vide, at eleverne på Rønbækskolen generelt virker meget åbne og interesserede i skolen, og at kollegerne har været gode til at tage imod de nye medarbejdere.

Elevrådet leverede et omfattende og velforberedt indlæg med forslag til forbedringer i skoledagen, men udtrykte samtidig tilfredshed med skolereformen. En evaluering af efterårets forældremøder indikerede tilsvarende en god start på skolereformen.

Skolen kan dog blive mere præcis omkring studietid/lektiecafé og reglerne omkring det. Studietiden/lektiecaféen vil ofte mindske behovet for lektielæsning hjemme, men hjemmearbejde vil fortsat forekomme i større eller mindre omfang. I tilfælde af tvivl, tag da i første omgang fat i kontaktlæreren.

Den lange spisepause og forskydningen af pauserne har afhjulpet kødannelse ved Appetitten, og afbrækket i undervisningen er særligt populært i indskolingen og på mellemtrinnet.

Emnet for skolebestyrelsens årsmøde tirsdag den 5. maj 2015 blev fastlagt. Lykkes det mon igen at fylde skolens aula?

Det og meget andet kan du læse mere om i referatet fra skolebestyrelsesmødet.

30. oktober har vi igen møde i skolebestyrelsen.
  • 02-10-2014
    12:20-13:00
    Elevrådsmøde - mellemtrinnet · 3A · 3B · 3C · 4A · 4B · 4C · 4D · 5A · 5B · 5C · 6A · 6B · 6C
    Tenna Hjortshøj Larsen den 01-10-2014
    Der er oprettet nye abonnementer på skolemælk, eftermiddagsmad og buffet på www.cafeappetitten.dk gældende efter efterårsferien til juleferie.

Har man ikke mulighed for at betale med dankort, kan man betale kontant i Appetitten.

Vh Tenna
    Tom Ehlers Thorsen den 01-10-2014
    Biblioteket summer af aktivitet i frikvartererne.