Uden for referat – skolebes.møde den 19. august

Når ”ny” er dagens ord

Nyhed billede
Det har ringet ind til et nyt skoleår, og vi har lige holdt skoleårets første bestyrelsesmøde. Det havde meget nyt at byde på, så hæng på her, hvis du lige vil opdateres på ”det nye”.
Med til mødet var selvfølgelig skolens nye leder, Helle Klejs. Hun er kommet godt fra start på skolen og siger selv, at alle har taget godt imod hende. Efter snart tre uger på posten må hun siges stadig at være ny, men hun har allerede en god fornemmelse for skolens puls, historik og små traditioner.
Lærer Troels Ravn-Mikkelsen kiggede også forbi mødet. Han er nyansat og kom for at præsentere sig selv - og det gjorde han godt. Der var gejst, meninger og mod til at byde ind og skabe læring. Han lød virkelig til at kunne lide Rønbækskolen, eleverne - og ja, også os forældre.
Et vigtigt punkt på dagsordenen var også, at bestyrelsen skulle konstituere sig efter valget tilbage i maj. Vi behandlede punktet, og efter en kort snak kunne vi som ved et andet pavevalg sende hvid røg op: Ny formand er Peter Lindholst. Han har været med i bestyrelsen i flere år, så nok er han ny på posten, men han kender til arbejdet i bestyrelsen. Stort tillykke til Peter med valget.

Det var så alt det nye, for heldigvis var der også noget, der var ”ved det gamle”. Elevrepræsentanten fra det ældste elevråd leverede et grundigt referat fra de tre elevråd. Det er stort og småt, og det giver os en god viden om, hvad der sker på årgangene. Der var forskellige nyheder fra ledelsen, og vi snakkede om, hvad vi som forældrerepræsentanter skal sige noget om, når vi i de kommende uger deltager i de forskellige forældremøder på årgangene.
Og så var der lige en vigtig dato: Der er minisamfund torsdag 8. oktober. Sæt et stort kryds i kalenderen!
    Lena Frank Andersen den 01-09-2015

Førskoletilbud

På Rønbækskolen starter vores førskoletilbud først fra marts 2017. Dette skyldes, at vi med de nuværende lokaler ikke kan rumme førskolebørnene. Derfor skal der ske en ombygning i løbet af 2016.

Lena Frank Andersen

Indskolings- og SFO leder

Rikke Harboe Jensen den 01-09-2015
    Så er vinderne af dette års Sommerferielæsesjov-konkurrence fundet.

Tak for de rigtig mange gode svar - desværre havde vi ikke gave til alle, men de 5 vindere blev:

Ida W fra Røn
    Rasmus fra ASK
    Laura fra 3.a
    Karoline 4.c
    og Marie fra 5. d - Marie er på lejrskole, og får hendes præmie når hun kommer hjem.

Ellers har alle vindere modtaget en bog og legetøjspræmie i dag.

Tillykke til vinderene, og tak til alle der deltog.

Bedste hilsner
    Skolebiblioteket
    Tom Ehlers Thorsen den 01-07-2015
    Trivselsmåling på Rønbækskolen 2015
    Rikke Harboe Jensen den 16-06-2015
    Sådan kan du holde øje med, hvilke bøger du/dit barn har lånt:

På skoleporten - Rønbækskolens hjemmeside -  kan I under Pædagogisk Læringscenter, finde det der hedder elevweb. Ved at klikke der, kan eleven logge på med sit unilogin, og se hvilke materialer der er lånt, reserveret m.m.
    Elevweb er altid tilgængelig.

mvh  BIB

SSP