Endnu en danmarksmester på Rønbækskolen

Olivia Lundorff blev i lørdags danmarksmester i junior latin. Olivia har danset i mange år, hun danser både standard og latin. Ifølge hendes træner Mads Vad er hun ualmindelig talentfuld, og han forventer meget af hende i fremtiden.

Nyhed billede
  • Tom Ehlers Thorsen den 25-11-2014
    Indvielse af parkouranlæg ved Rønbækhallen

Favrskov Kommune har fået sit første parkouranlæg. Anlægget indvies onsdag 3. december 2014 kl. 14.00
    Indvielsen finder sted på idrætsanlægget ved Rønbækhallen, Ådalsvej 94, 8382 Hinnerup

Program for Indvielsen:

Kl. 14:00 Velkomst ved Svend Bergland, skoleleder for Rønbækskolen,

Kl. 14:05 Tale ved Anders Nørgaard, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget

Kl. 14:10 William Gerdes, parkourudøver og tidl. elev på Rønbækskolen fortæller om ideen

Kl. 14:15 – 14:25 Joe Hougaard, Aarhus Parkour introducerer parkouranlægget

Kl. 14.25 Prøv selv
    Pernille Reifenstein den 18-11-2014
    Skal dit barn begynde i skole i 2015?

Så husk digital skoleindskrivning.

Deadline er 9. januar 2015.

Har du spørgsmål til indskrivningen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Digital skoleindskrivning – sådan gør du:

1. Log på www.indskrivning.dk med NemID eller Digital Signatur (du kan bestille NemID via link på www.indskrivning.dk).
    2. Udfyld felterne med alle nødvendige oplysninger vedrørende dit barns indskrivning til skolestart 2015.
    3. Når du har trykket ”Send”, modtager du en kvittering for indskrivning, der sendes til den e-mail, du har angivet.