Sidste skoledag inden sommerferien

Nyhed billede
Kommende 3. årgang flages ud af AI ("AldersIntegreret Afdeling") og sendes videre med ønsker om en god tid på mellemtrinnet.
    Pernille Reifenstein den 22-06-2016
    Lige en lille læse reminder surprise

Husk at motivere jeres børn til at læse i ferien. Selvom det er sommerferie, er det vigtigt, at børnene læser ca. 20 min dagligt. Jo mere børnene læser i sommerferien, jo bedre er deres læsestandpunkt, når de møder op i skolen igen.

Forskellen på stærke og svage læsere vokser desværre ofte i løbet af længere ferier. De stærke læsere, der læser mange bøger, udvikler deres læsning, mens de svage læsere, som ikke læser ret mange bøger, i bedste fald går i stå. I værste fald går de tilbage i deres læseudvikling, fordi de ikke får øvet sig.

Alle børnene har mulighed for at læse e-bøger på bib.tellerup.dk, frilæsning.dk og superbog.dk yes

Husk at læsning og læseforståelse er færdigheder, man aldrig bliver færdig med at udvikle.

Vh
    Rønbækskolen