Uden for referat

Så har det ringet ind!

Nyhed billede
Det har lige ringet ind til det nye skoleår, og vi har i skolebestyrelsen allerede holdt det første møde. Det er netop lagt tidligt, så vi kan være med på, hvad der sker nu og her. Og i bestyrelsen er der ”nye i klassen”: Tina Hornbæk Staal er ny forældrerepræsentant, og Thomas Kræmer Schmidt og Linda Nielsen Juhl er suppleanter. Dejligt, at nye forældre har lyst til at være med, og nye ansigter betyder ofte gode spørgsmål og nye ideer. Det kan vi altid bruge.

Lærer Rikke Harboe Jensen kiggede denne gang forbi bestyrelsesmødet for at fortælle os om et forløb med rollespil på 6. årgang i forrige skoleår. Hun fortalte levende om rollespillet ”Da Europa opdagede verdenen”, udviklet til Rønbækskolen. Eleverne får forskellige roller og påtager sig specifikke opgaver, hvor de både skal tænke taktisk og på at samarbejde. Dermed får eleverne mulighed for at vise andre sider af sig selv, end de plejer, og det bliver der en spændende omgang ”undervisning” ud af. Et nyt rollespil om reformationen er ved at blive udviklet til skolen. Der var mange gode spørgsmål til Rikke om, hvad spillet også kan bruges til, og fordele og ulemper ved det.
Forældrebetaling, lektier, årsmøde (17. maj 2017)og manglende køkultur i boden var også nogle af de emner, vi drøftede på mødet.
I de kommende uger er der forældremøder på årgangene, og vi deltager på skift i møderne. Det er en god mulighed for at komme rundt og fortælle, hvad vi har gang i og få respons fra jer. Så vi ses inden længe!
    Lena Frank Andersen den 23-08-2016
    Se vedhæftede info om fælles forældremøde for forældre til førskolebørn, der kan starte på Haldum Hinnerup skolen eller Rønbækskolen 1. marts 2017. Det lokale møde på Rønbækskolen d. 5/9-16 aflyses.
    Venlig hilsen Lena Frank Andersen
    Tenna Hjortshøj Larsen den 23-08-2016
    Hvis man skulle ha`misset mælkebestilling, er der mulighed for at bestille mælkeabonnement idag og resten af ugen på www.cafeappetitten.dk

SSP