9. årgang arbejder koncentreret på biblioteket

Nyhed billede
    Svend Bergland den 17-12-2014
    Fra lederen af skolepatruljen har jeg modtaget nedenstående:

Hej Svend. Jeg har lige haft julemøde med skolepatruljen.
    Børnene oplever nemlig, at der er en del forældre, som godt kunne tage mere hensyn til skolepatruljen, når de står derude. Børnene har oplevet forældre, som enten dytter af dem, laver ansigter og/eller ser åbenlyst opgivende ud, mens de venter på at kunne køre videre.
    Udover at det er dybt respektløst over for patruljen, som jo gør et uvurderligt stykke arbejde, er det også rigtig træls for børnene. De synes jo ikke, at det er rart, at voksne bliver sure på dem, når nu de bare prøver på at hjælpe deres kammerater over vejen.

Her i vintertiden er der selvfølgelig også flere elever, som bliver kørt i skole end ellers, og det skaber alt andet lige mere trafik. Der er rigtig mange biler på vejen lige nu, og børnene i patruljen vil i den forbindelse høre, om vi måske kan bede billisterne om at prøve at tage hensyn, evt. ved selv at holde for patruljen engang imellem, hvis der er en stor kø af elever, som venter på at krydse vejen? Det vil give nogle naturlige huller, hvor patruljen kan få de andre børn over vejen.

Yderligere kommentarer synes overflødige.
    God Jul.
    Svend Bergland

Lena Frank Andersen den 09-12-2014
    Vigtige datoer for forældre til skolestartere på Rønbækskolen

April 2015
    • Dannelse af stamhold i samarbejde med børnehaverne

Maj 2015
    • Uge 19 – stamholdsliste sendes ud
    • mandag d. 11. forældremøde
    • Brev fra makker
    • Torsdag d. 21. og fredag d. 22. besøger skolestarterne stamholdet med børnehavernes pædagoger
    • Torsdag d. 28. Åbent hus i SFO
    August 2015
    mandag d. 3. kan skolestarterne begynde i SFO
    mandag d. 10. skolestart
    Pernille Reifenstein den 18-11-2014
    Skal dit barn begynde i skole i 2015?

Så husk digital skoleindskrivning.

Deadline er 9. januar 2015.

Der er forældreinformationsmøde for forældre til nye skolestartere

torsdag den 4. december 2014 kl. 19.00 - 21.00 på skolens musiktorv.

Har du spørgsmål til indskrivningen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Digital skoleindskrivning – sådan gør du:

1. Log på www.indskrivning.dk med NemID eller Digital Signatur (du kan bestille NemID via link på www.indskrivning.dk).
    2. Udfyld felterne med alle nødvendige oplysninger vedrørende dit barns indskrivning til skolestart 2015.
    3. Når du har trykket ”Send”, modtager du en kvittering for indskrivning, der sendes til den e-mail, du har angivet.

SSP