Uden for referat, sidste nyt fra skolebestyrelsen.

Nyhed billede
Det er stort set altid en fornøjelse at gå til skolebestyrelsesmøder, for samarbejdet fungerer, og tonen er uhøjtidelig. Det giver gode grin, og det gør godt. Samtidig er vi også seriøse og gode til at få noget fra hånden.

Sådan var det også på årets første bestyrelsesmøde her i ugen. Med ved bordet sad tre – for os – nye ansigter. Vi har tradition for, at de nye lærere kigger forbi bestyrelsen og lige kort præsenterer sig.
Denne gang var det Thomas Grønborg, Karina B. Larsen og Jacob Christiansen. De fortalte lidt om dem selv, og hvad de har lavet tidligere. Og så satte de ord på, hvordan det har været at komme til Rønbækskolen. Stor ros til deres kolleger, der har taget hånd om dem, hjulpet dem på vej, sat dem ind i tingene og samarbejdet med dem fra dag et. Og ikke mindst stor ros til eleverne. De er søde, villige til at lære, nysgerrige og dygtige, og så kan meget i undervisningen altså lade sig gøre, lød det blandt andet fra de tre nye lærere. Sådan.
Dermed får de også sagt, at sådan er det ikke nødvendigvis på alle andre skoler, så det skal vi fortsat værne om og sætte ord på sammen med vores børn, for så får de så meget mere ud af deres skoletid.
Det var en god start på mødet at høre deres små beretninger og lade dem tage temperaturen på skolen lige nu.

Og lavede vi ellers andet på skolebestyrelsesmødet? Ja, der var en spækket dagsorden om eksempelvis linjefaget udeliv, budget, høringssvar til kommunen om skolestyrelsesvedtægten, plan for gennemgang af skolens principper og orientering om skoleårets start. Det kan du læse meget mere om i referatet fra mødet.

16. september har vi igen møde i skolebestyrelsen.
    Svend Bergland den 21-08-2014

STUDIETID / LEKTIECAFÉ

Der har hersket nogen usikkerhed vedr. elevernes deltagelse i studietid/lektiecafé.

Den formelle lovgivning er klar, men skolebestyrelsen forventer, at alle elever som udgangspunkt deltager i studietid / lektiecafé - og at forældrene aktivt framelder deres børn.
    Studietiden / lektiecafeen kan eksempelvis blive brugt på spot-kurser.
    Læs også vores, tidligere udsendte, pjece om lektielæsning.
    Emnet vil blive drøftet på kommende forældremøder.
    Svend Bergland