Uden for referat

Nye tiltag på vej

Mange elever i udskolingen medbringer i dag egen computer i undervisningen, men kan skolen forvente det af alle elever? Det var ét af emnerne, da skolebestyrelsen mødtes den 21. marts.

Vi fik også vendt skolebestyrelsens årsmøde, som finder sted den 17. maj kl. 19-20 og besluttet en ny måde at komme i kontakt til forældregruppen, som vi håber, vil nå ud til flere.

Fra skolens bod, Appetitten, er der et stort ønske om kontantløs betaling, der vil gøre livet nemmere, hurtigere og mere hygiejnisk. Fra vores side hilser vi et sådant tiltag velkomment. Boden sigter i øvrigt efter at blive ”Måltidsmærket” og dermed tydeliggøre, at skolens madtilbud lever på til de officielle kostråd.

Mest tid slugte et forslag til en ny måde at danne klasser på ved overgangen fra AI til mellemtrinnet. Lærere og pædagoger ser på baggrund af erfaringer fra de sidste år en rigtig god mulighed for at sikre endnu bedre trivsel og læring for eleverne ved i en opstartsfase at kunne flytte større eller mindre grupper af elever mellem klasserne. Kommunikationen omkring denne ændring vurderer vi så vigtig for en vellykket introduktion, at vi tager emnet op på ny næste gang, vi mødes.

Vi endte mødet med at glæde os over planen for udskiftning af skolens tag, der samtidig betyder, at vi kan få installeret i ventilationssystem og dermed forbedre indeklimaet på skolen. Ombygningen starter 1. oktober og løber over 18 måneder. Nærmere information fra skolen følger.

På vegne af skolebestyrelsen,
Peter Lindholst

Læs referatet fra mødet her:
    Lena Frank Andersen den 04-03-2017
    Så har vi startet Rønbækskolens førskoletilbud "Dammen" op. Vi kom godt fra start med sang og flag.
    I vores pjece findes mere info.
    Venlig hilsen Lena Frank Andersen - Indskolingsleder
    Lena Frank Andersen den 09-02-2017
    Onsdag d. 1. marts er vi klar til at tage imod førskolebørnene, som skal være i vores nye afdeling - Dammen. Lokalerne er klar, og vi er i gang med indretning.
    I kan læse mere om første dag, dagens gang og andre praktiske oplysninger i vores pjece, som er vedhæftet her, og som også uddeles i børnehaverne fra fredag eftermiddag.
    Lena - Indskolingsleder
  • 30-03-2017