Der er grund til smil……..

Resultaterne af den nationale trivselsmåling foreligger. Som jeg nævnte på skolebestyrelsens årsmøde, så scorer Rønbækskolen over landsgennemsnittet på 89% af svarene.

Nyhed billede
Sammenholdt med de særdeles fine faglige resultater, som blev opnået ved de nationale tests og afgangsprøven, samt det faktum, at vi mere end lever op til regeringens krav om, at 95% af en ungdomsårgang skal have påbegyndt en ungdomsuddannelse….

Ja så er der grund til smil og optimisme

Svend Bergland
  • Bodil Lildholdt den 21-05-2015

Til Forældrekredsen

Vedr. skemaændring fredag den 29/5-15

Fredag d. 29.maj er sidste skoledag for afgangseleverne i 9. kl. Dagen starter med at afgangseleverne og deres lærere er til fælles kaffebord på Hinnerup Fritidscenter fra kl. 7.30 om morgenen. De er tilbage på skolen kl. 9.00.

Da en stor del af lærerne derfor er fraværende i første time, aflyser vi al undervisning i første lektion. Skolens øvrige elever skal først møde kl. 9.00 denne dag.

SFO har ekstraordinært åbent kl. 8 - 9 og tager sig også af pasning af de elever, som ikke er tilmeldt SFO, og som har behov for tilsyn. Giv venligst besked til klasselæreren, hvis I har brug for morgenpasning.

Bodil Lildholdt
    Viceskoleleder
  • Tom Ehlers Thorsen den 26-04-2015
    Faglige linjer og profiler
    At oprette en profil eller faglige linjer betyder, at ledelsen og skolebestyrelsen skal beslutte, hvilke faglige og værdimæssige prioriteringer man ønsker på skolen. Profiler og faglige linjer er med til at tydeliggøre skolernes identitet og til at gøre den enkelte skole attraktiv og unik.

Læs venligst videre ved at klikke på de 2 link her nedenunder.

Udskoling

SSP