Årsmøde med digital dannelse

Til det velbesøgte årsmøde kunne tilhørerne blive klogere på digital dannelse, de forskellige platformes styrker og svagheder, og hvad der kunne være en ide både at holde øje med og byde ind med, når ens barn er digital.

Nyhed billede
Jonas Ravn, projektleder og oplægsholder fra Center for Digital Pædagogik, holdt det interessante oplæg og rundede af med ti gode råd at gå hjem med. Til dem hører blandt andet, at du skal interessere dig for dit barns online-liv ved at spørge ind til det og følge med, overveje at indføre tidsbegrænsninger for online-brug og mediefrie zoner, selv være en god rollemodel i forhold til tidsforbrug og nærvær og hjælpe dit barn med at indstille privatindstillinger på de sociale medier.

Til årsmødet var der også valg til bestyrelsen. Anne Grethe Schneider Blohm, Trine Bjerre Mikkelsen og Dorthe Lerche takkede af, og nye i bestyrelsen fra august er Rasmus Bøgelund, Luise Lund Østrup og Stine Theilgaard (suppleant). De øvrige forældrerepræsentanter er: Linda Nielsen Juhl, Louise Juel Broch, Nette Møller-Nilesen, Thomas Kræmer Schmidt og Tina Hornbæk Staal.

Kh Dorthe
    Tom Ehlers Thorsen den 15-06-2018
    Læsedyst i Favrskov for hele familien

Er du mellem 7 og 14 år og har din familie mod på en udfordring i sommerferien? Så vær med i Sommer­bogen 2018, der løber af stablen fra d. 15. juni til d. 24. august 2018. I har hele sommeren til at klare 29 udfordringer eller samle mindst 100 point.
    Vi trækker lod om fede præmier til hele familien.

Hent materiale på nedenstående link.

SSP